Administratiekantoor Van Bergen

This site tracked by OneStat.com. Get your own free site tracker.
gallery/attachments-Image-John-2011

Even voorstellen.

Mijn naam is John van Bergen, ik ben de oprichter en directeur van Administratiekantoor Van Bergen.

Geboren te Oss op 1 oktober 1956, ben ik afgestudeerd als planoloog/sociaal geograaf aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (tegenwoordig Radboud Universiteit geheten). Na een tijdje als planoloog werkzaam te zijn geweest o.a. in Venlo en een uitstapje bij Fokker in Amsterdam ben ik allround medewerker geworden op een makelaars-/verzekeringskantoor te ’s-Hertogenbosch, waar ik veel ervaring heb opgedaan op het administratieve vlak en met name Verenigingen van Eigenaren.

Lucy is mijn partner en mijn voornaamste hobby’s zijn: (lange afstand)wandelen, meteorologie (ik ben sinds 1974 weeramateur), geschiedenis en muziek.